Od zera do blogera!

Wybór piwa w Małpce przyprawia o zawrót głowy!

Miniona środa (24.03) miała smak jagodowego piwa z Białej Małpy, Frugo i pasji blogowej. O zwartej i gotowej do podbicia świata grupie Blosilesia wspomniałam, zachwalałam i na dodatek zapraszałam do polubienia fanpejdża. Tym razem młodzi i zdolni, w tym także Bless the Mess, zaproponowali i zrealizowalo spotkanie poświęcone tematyce blogowej. No i się działo!

Tomasz Lach intrygował publiczność rozlicznymi stwierdzeniami o tym jakoby blogerzy byli „sprzedajnymi dziwkami”, Mateusz Ochman wyjawił tajemnicę, że podczas obrad kardynałów w Rzymie pamiętnego 13 marca, on miał już walizką spakowaną i chciał wprowadzać się do Watykanu. Na deser Kuba Nagórski stwierdził, że i tak jest nas wszystkich za mało w social mediach i trzeba popracować, szczególnie nad własną marką.
Oczywiście – żartuję. Poza anegdotkami panowie podzielili się tzw. know how dotyczącego blogowania, użytkowania socialu i pasji pisania. O tym co się lubi. Pod gradobiciem pytań znaleźli się wszyscy ci, którzy mówili o blogach i finansach…. Kwestia, jak zwykle, kontrowersyjna.

Spotkanie zakończył Hyde Park prowadzony przez Dagmarę. Na scenie, przez kilka minut, prezentowali się blogerzy – Kokopelia, Aniesbrand, Slonecznybalkon, Jak zdobyć dziewczynę. Wszyscy z wielką pasją, zaskakującymi tematami i luzem, godnym prawdziwego blogera.

A ja, Lena, wraz z Michałem zabawialiśmy publiczność i prowadziliśmy spotkanie. Świetna publika, chłonna wiedzy, komentująca na bieżąco, nie owijająca w bawełnę, była w zasadzie ostatnim z uczestników całego wydarzenia. Było… Przednio! Do zobaczenia na warsztatach.

Tomasz Lach odpowiada na grad pytań
Publika zgromadzona!
Rzut oka na zewnątrz – cudny klimat czerwonej cegły
Mateusz Ochman z mą obstawą
Kto się znajdzie na zdjęciu?:)
A na deser…Frugo!

Samo rozdawania poprawiało humor 😉

Podobne wpisy

Strona, którą właśnie przeglądasz wykorzystuje pliki cookies. Ich wykorzystanie możesz modyfikować w ustawieniach swojej przeglądarki. Zostawiając komenatarz czy pisząc do nas e-mail, pamiętaj, że Twoje dane są zabezpieczone.
Akceptuj Cookie.
x